upcoming events

Equinergy producten

Magnesium speelt een essentiële rol in het paardenlichaam. Helaas kunnen paarden de behoefte in deze belangrijke mineraal niet voorzien uit het voer. Het toedienen van extra magnesium kan daarom allerlei gezondheidsvoordelen opleveren voor je paard. Magnesium zorgt onder andere voor spierontspanning, gezonde botten en het goed functioneren van de zenuwbanen. Het promoot kracht, uithoudingsvermogen en zorgt voor een kortere herstelfase in de spierweefsels.

Er is geen enkele andere stof te vinden met hetzelfde vermogen om het lichaam van een paard stressbestendig te maken, het zenuwstelsel tot rust te brengen, de botten te versterken en het uithoudingsvermogen een boost te geven. Magnesium wordt niet voor niets het “powermineraal” genoemd.

De toevoer van voldoende magnesium speelt een essentiële rol in het lichaam. Nieuw is het transdermaal toedienen van magnesium, oftewel rechtstreeks op de huid.

Deze transdermale toediening zorgt ervoor dat magnesium makkelijker en sneller opgenomen wordt door het paardenlichaam. Het toedienen van Equinergy magnesium via de huid kan op korte termijn effect hebben, maar de resultaten zijn zelfs nog aanzienlijker bij langer en consistent gebruik.

De toepassing is simpel: over de vacht sprayen en inmasseren. Bij spierspanningen kan er plaatselijk wat ruimer gedoseerd worden of gebruik gemaakt worden van Equinergy magnesiumgel.

Equinergy op Instagram

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 330178221519001